Maling af flyttelejlighed i Århus og omegn

Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S er et malerfirma i Århus, der kan hjælpe dig med professionel maling af flyttelejlighed. Har du behov for at få malet udlejningsejendomme på ny, er vi uden tvivl samarbejdspartneren for dig. Vi hjælper med maling af flyttelejlighed i:

 • Århus
 • Skanderborg
 • Randers
 • Galten
 • og mange andre nærliggende byer og områder

Vedligeholdelse og Istandsættelse af flyttelejlighed

Vi har mange års erfaring indenfor maling af flyttelejligheder i Århus og omegn – det gælder både løbende vedligeholdelse samt total istandsættelse i forbindelse med flytning.

Uanset lejlighedens størrelse garanterer vi, at malerarbejdet er af højeste kvalitet, og at alle deadlines overholdes – hver gang.

Vi tilbyder også at stå for det fulde overblik over projektet og koordineringen af andre håndværkere, så du, som udlejer eller administrator, slipper for unødvendige bekymringer og kun behøver at have kontakt til én håndværker. Af samme grund tilbyder vi også at udføre flyttesyn for udlejere.


 

Fordele ved professionel maling af flyttelejlighed

Professionelt maling af flyttelejlighed er essentielt for bedst mulig chance for at udleje ejendommen igen. Gennem professionelt malerarbejde fra Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S vil du opleve flere fordele end blot et veludført malerarbejde.

 • Vi rådgiver dig gerne i forhold til dine behov og ønsker, så du har det rette grundlag for valg af maling i forskellige rum og viden om de rette behandlinger og vedligeholdelse.
   
 • Vi sørger også for at hele lejligheden er malet med samme præcision. Kvaliteten af vores arbejde varierer ikke.
   
 • Alt arbejde bliver udført med ekspertise og professionelt udstyr, så du spare tid og får de bedste resultater.

Med vores effektive malere undgår du bekymringer omkring malingen af din flyttelejlighed og sikrer dig, at resultatet bliver, som du ønsker.

Hvad koster maling af flyttelejligheder?

Maling af flyttelejligheder kan varierer i pris afhængig af ejendommens størrelsen og opgavens omfang. Har du f.eks. behov for en komplet istandsættelse og renovering af lejligheden, vil det naturligvis koste mere end nymaling af et par vægge.

Hos Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S gør vi dog naturligvis alt hvad vi kan for at holde priserne konkurrencedygtige og overkommelige for dig som udlejer eller fraflytter. Du kan derfor altid regne med at få et godt tilbud på malerarbejdet, uanset om du har brug for vores hjælp i Århus, Skanderborg, Randers, Galten eller andre omkringliggende områder.

Få et uforpligtende tilbud på maling af flyttelejlighed

Vi har i mange år arbejdet tæt sammen med flere ejendomsudlejere i bl.a. Århus, Skanderborg, Randers og Galten, hvor vi sørger for, at klargøring og maling af flyttelejligheder sker til tiden, så der ikke opstår forsinkelser for hverken lejer eller udlejer.

Vi har bred erfaring indenfor mange typer malerarbejde, og vi ved hvor vigtigt kvalitetssikret arbejde og en åben dialog er, så du kan være helt tryg ved at vælge os som fast maler til dine flyttelejligheder. Vi går nemlig op i vores arbejde og holder hvad vi lover – hver gang.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på maling af flyttelejlighed?
Så giv os et kald på 86 26 26 44. Du kan også skrive til maler@helge-michael.dk eller benytte vores kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre dine flyttelejligheder klar til den næste udlejer.