MALERARBEJDE I ÅRHUS OG OMEGN

Der er ikke meget, der kan få dit hus til at shine som en omgang maling. Hos Helge & Michael Jørgensen Malerfirma har vi stor erfaring med maling og renovering af private hjem – uanset om der er tale om facademaling, fuldspartling, opsætning af tapet eller filt, maling af børneværelset, køkkenet eller noget helt andet.

Helge & Michael Jørgensen Malerfirma udfører malerarbejde i Århus og mange andre omkringliggende områder, og vi garanterer, at arbejdet udføres til den aftalte tid og pris – helt uden ubehagelige overraskelser. Vi lægger stor vægt på at have en god dialog fra start til slut, og skulle der opstå ændringer eller uforudsete udfordringer, bliver de naturligvis drøftet med dig.

Da vi som malere ofte er de sidste håndværkere på pladsen, tilbyder vi også gerne at koordinere med andre håndværkere, så du ikke behøver være tovholder. Vi sørger typisk for gulvmand, slutrengøring og lignende.

Ønsker du et tilbud på malerarbejde?
Kontakt os på 86 26 26 44 eller maler@helge-michael.dk.

PROFESSIONELT MALERFIRMA I ÅRHUS

Det kan ofte være fristende at kaste sig ud i malerarbejdet på egen hånd, men er det et større projekt, er det en god idé at få hjælp af et professionelt malerfirma, så du sparer tid og besvær.

Vi giver dig professionel rådgivning og gode råd til dine ønsker, så du er dækket godt ind i forhold til viden om vedligeholdelse, valg af farver, glans og lignende. Derudover sikrer du, at arbejdet er udført med ordentligt udstyr og ekspertise, så du får det allerbedste resultat af dit malerarbejde.

Ønsker du nogle særlige farver på væggene, er det en god idé med rådgivning, inden du kaster dig ud i malerarbejdet. Væggenes farver har nemlig stor betydning for rummet samlede udtryk, og en forkert farve kan hurtigt få rummet til at føles mindre og indelukket.

Med den rette rådgivning og veludført malerarbejdet slipper du for bekymringer, sparer tid og sikrer dig et arbejde, der holder længst muligt.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?
Kontakt os på 86 26 26 44 eller maler@helge-michael.dk.