Vi er omfattet af Danske
Malermestres Garantiordning
J.P. Larsensvej 17E,
8220 Brabrand
Ring til os på:
86 26 26 44

Opgaver for private

Vi har mange privatkunder, som kender os for at udføre malerarbejde af høj kvalitet. Den bedste anbefaling vi kan få, er reference fra kunde til kunde – hvilket vi ofte får nye henvendelser på.

Som privat kunde kan du forvente, at malerarbejdet udføres til den aftalte tid og pris uden overraskelser.

Vi lægger stor vægt på at have en god dialog fra start til slut. Skulle der opstå evt. ændringer eller uforudsete udfordringer sikrer vi naturligvis, at de bliver drøftet med dig som kunde.

Da vi som malere ofte er de sidste håndværkere på pladsen, tilbyder vi også gerne at koordinere med andre håndværkere. Vi sørger typisk for f.eks. gulvmand og slutrengøring.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste malerarbejde. Efter accept af tilbuddet, aftaler vi tidspunkt for opstart og øvrige praktiske detaljer.

Danske Malermestres garantiordning

Det forpligter at yde kvalitet. Vi er derfor medlem af Danske Malermestre og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Håndværkerfradrag / Boligjobordning

Boligjobordningen – det såkaldte håndværkerfradrag – er med Finansloven for 2018 blevet gjort permanent.

Som privatkunde kan man få et fradrag for lønnen til udendørs malerarbejde i hjemmet eller i fritidshuset/sommerhuset. Der er mulighed for fradrag på op til 12.000 kr. pr. år pr. person over 18 år i husstanden. Udvendigt malerarbejde (bortset fra tag), er: 

  • Maling af vinduesrammer (udvendigt)
  • Maling af døre (udvendigt)
  • Maling af ydervægge (udvendigt)

   Fradraget indberettes via SKAT’s hjemmeside.

Bliv kontaktet

Og få Et Uforpligtende tilbud

Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S

Adresse: J.P. Larsensvej 17E, 8220 Brabrand
Telefon: 86 26 26 44

maler@helge-michael.dk