"Vi har fået spartlet, filtet og malet det meste af vores overetage. Et større projekt, men heldigvis fik vi den rette maler anbefalet! Vi er utroligt tilfredse med det udførte arbejde, og er imponerede over den punktlighed og grundighed arbejdet blev udført med. Vi takker mange gange, og er ikke i tvivl hvor vi vil henvende os næste gang vi har et lignende projekt! Venlig hilsen Frederikke og Henrik"

"Overvældende tilfreds med firmaet og de involverede medarbejdere"

"Vores oplevelse af firmaet var fra start til slut særdeles positiv. Malermesteren var på besøg og forstod hvad vi ønskede, og var meget omhyggelig med at præcisere sin tidsplan, hvilket var meget afgørende for at vores køkken blev færdigt inden Jul. Faktisk var arbejdet udført på kortere tid end beregnet på trods af uforudsete, og for maleren uforskyldte, problemer undervejs, som maleren måtte udbedre. Regningen var ikke større af den grund. Det ekstra arbejde blev således udført uden ekstraomkostninger for os! Thomas, som udførte arbejdet var omhyggelig, dygtig, meget hensynsfuld og absolut en anbefaling værdig. Ham kommer vi til at bruge i fremtiden. Tak for god behandling!"

"Det har været et særdeles tilfredsstillende forløb med høj kvalitet i det udførte arbejde, tilbudsgivning, overholdelse af tidsfrist osv. Kan ikke roses nok! Da det har formet sig så fint, er der ikke behov for nogen kontakt."

"Super oplevelse. Dejligt med en maler der kommer til tiden, er grundig og effektiv, rydder pænt op - og som samtidig er venlig og flink."

"Kompetent faglig rådgivning fra mester. Kompetent, omhyggeligt og fantastisk flot arbejde udført af malersvend. Kvalitetsarbejde. Malerfirma helge & michael jørgensen a/s kan absolut anbefales!!!"

"Vi har været meget tilfredse med det udførte arbejde. Malerarbejdet blev udført til den aftalte pris, og i en meget flot kvalitet. De medarbejder vi har haft fornøjelsen af, har været kompetente og omhyggelige - Vi kan på alle måder anbefale malerfirmaet Helge og Michael Jørgensen A/S."

1