Malerfirma Helge & Michael Jørgensen er et malerfirma i Århus-området, der udfører professionelt malerarbejde i udlejningsejendomme.

Vi har mange års erfaring indenfor maling af flyttelejligheder – det gælder både løbende vedligeholdelse samt total istandsættelse i forbindelse med flytning.
Uanset lejlighedens størrelse garanterer vi, at malerarbejdet er af højeste kvalitet, og at alle deadlines overholdes – hver gang.

Vi tilbyder også at stå for det fulde overblik over projektet og koordineringen af andre håndværkere, så du, som udlejer eller administrator, slipper for unødvendige bekymringer og kun behøver at have kontakt til én håndværker. Af samme grund tilbyder vi også at udføre flyttesyn for udlejere.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på malerarbejde?
Kontakt os på 86 26 26 44 eller maler@helge-michael.dk.

MALING AF FLYTTELEJLIGHEDER

Vi har i mange år arbejdet tæt sammen med flere af byens boligforeninger, hvor vi sørger for, at klargøring og maling af flyttelejligheder sker til tiden, så der ikke opstår forsinkelser for hverken lejer eller udlejer.

Vi har bred erfaring indenfor mange typer malerarbejde, og vi ved hvor vigtigt kvalitetsudførelse og en åben dialog er, så du kan være helt tryg ved at vælge os som fast malerfirma til dine flyttelejligheder. Vi holder nemlig, hvad vi lover – hver gang.

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på malerarbejdet til din flyttelejlighed. Bliv kontaktet med et tilbud her.

PROFESSIONELT MALERFIRMA I ÅRHUS

Der er mange fordele ved at få et professionelt malerfirma til at klare malerarbejdet; vi rådgiver dig gerne i forhold til dine behov og ønsker, så du har det rette grundlag for valg af maling i forskellige rum og viden om de rette behandlinger og vedligeholdelse – og alt arbejde bliver naturligvis udført med ekspertise og professionelt udstyr.

Med vores effektive malere undgår du bekymringer omkring malerarbejdet i din flyttelejlighed og sikrer du dig, at resultatet bliver, som du ønsker.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?
Kontakt os på 86 26 26 44 eller maler@helge-michael.dk.

SAMARBEJDE MED BOLIGFORENINGER

Vi samarbejder også med boligforeninger, hvor vi udfører både små og store opgaver, og vi sørger for, at både den udvendige facademaling, trappeopgange, vinduer, flyttelejligheder og fællesområder er vedligeholdte og tager sig godt ud. Det er nemlig en stor fordel at holde boligforeningen ved lige ved at udføre renoveringer løbende, da det forlænger og udskyder behovet for de store renoveringer.

Ønsker du et tilbud på malerarbejdet i jeres boligforening?
Kontakt os på 86 26 26 44 eller maler@helge-michael.dk.